Bedrijf

Mondial Movers

Wij verzorgen een compleet pakket dienstverlening op verhuisgebied voor alle soorten bedrijven en branches.

Het MKB heeft rechtstreeks contact met één van onze 27 vestigingen in Nederland. Op iedere vestiging is een aanspreekpunt aanwezig om alle verhuisvragen te beantwoorden.

Een groter bedrijf of een bedrijf met meerdere vestigingen onderhoudt contact via het kantoor in Alblasserdam. In Alblasserdam staat een accountteam voor u klaar om al uw verhuisvragen af te wikkelen, zoals tevoren besproken.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan contact op met de accountmanager bedrijven.

Erkende bedrijfsverhuizingen

Een bedrijf verhuizen vraagt om een zorgvuldige voorbereiding. Mondial Movers is lid van de brancheorganisatie Erkende Verhuizers, dit geeft de zekerheid van ervaren en deskundig in uiteenlopende disciplines, waaronder ook bedrijfsverhuizingen. Zij weten hoe belangrijk een goede organisatie en planning zijn voor een soepele bedrijfsverhuizing.

Mondial Movers heeft opgeleide verhuizers in dienst en leidt deze ook op

Specifiek voor bedrijfsverhuizingen heeft Mondial Movers professionele vakmensen in dienst en leidt deze ook op, om verhuizingen van bedrijven vlekkeloos te laten verkopen. Dit kan dan gaan om een handyman of de ICE-verhuizer.

Op de pagina: Opgeleide verhuizers hebben wij al onze opleidingen gespecificeerd.

Mondial Movers Projectmanagement

Verhuizen vraagt de inzet van veel disciplines en ter verduidelijking hebben wij de verschillende functies en werkzaamheden en verantwoordelijkheden door de specialisten op het gebied van verhuismanagement, Mondial Movers Projectmanagement, laten vastleggen. Kijk op de site www.huisvestingsprojecten.nl voor uitgebreide informatie.

Aan bod komen onderwerpen zoals:

  • Herhuisvesting Management
  • Verhuisdiensten zowel intern als extern
  • Facilitaire dienstverlening en/of ondersteuning
  • Facility Warehousing Dit zijn juist die zaken, waar u als bedrijf, uw voordeel mee kunt doen!

Mondial Movers projectmanagement voor bedrijven