Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zakelijke verhuizingen

Mondial Movers voert dagelijks door het hele land verhuizingen uit voor uiteenlopende opdrachtgevers: van bedrijven en scholen tot bibliotheken, archieven en overheidsinstellingen.

Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een projectverhuizing goed voor te bereiden zodat deze soepel verloopt en de medewerkers zo min mogelijk worden gestoord in hun dagelijkse werkzaamheden.  

Lees meer over onze extra dienstverlening om uw organisatie toekomstproof te maken volgens de anderhalve meter-richtlijn van het RIVM.

Aanpak

Onze projectleiders beginnen in een vroeg stadium met de voorbereiding. Dat bekent dat er gesprekken worden gevoerd bij de klant en de wensen en eisen geïnventariseerd worden. Vervolgens wordt er een gedetailleerde planning per afdeling gemaakt. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM (1,5 meter afstand) in verband met de bestrijding van het coronavirus. Mondial Movers kan snel acteren en op iedere situatie inspelen: ongeacht de grootte van de organisatie en de te verhuizen materialen. Of het nu gaat om de verhuizing van duizenden werkplekken of om een interne verhuizing van een klein kantoor: Mondial Movers heeft de regie in handen en de klant kan erop vertrouwen dat er volgens schema wordt gewerkt.  

ISO-certificaten

Mondial Movers beschikt over de volgende ISO-certificaten:

Werkplek van kantoor naar thuis

Vanwege de richtlijnen van het RIVM werken veel medewerkers momenteel vanuit huis. Vaak hebben mensen thuis echter geen gezonde, ergonomische werkplek. Mondial Movers biedt uw organisatie daarom de mogelijkheid om de complete werkplek van kantoor naar uw medewerkers thuis te verplaatsen. Lees meer over onze mogelijkheden.

ICE-verhuizer

Mondial Movers heeft voor de verhuizers een speciale opleiding tot ICE-verhuizer ontwikkeld. ICE is de afkorting voor: ict-verhuizing, cablemanagement en ergonomisch advies. Dit houdt in de praktijk in dat onze verhuizers alle apparatuur op correcte wijze verhuizen, aansluiten en de bekabeling professioneel ordenen. Daarnaast worden de werkplekken ergonomisch ingesteld.  

Handyman en servicemedewerker

Om onze klanten volledig te ontzorgen biedt Mondial Movers de mogelijkheid om een handyman in te zetten voor het (de)monteren van meubilair en andere klussen (zoals het ophangen van gordijnen en lampen). Verder bieden wij de mogelijkheid om één van onze servicemedewerkers in te huren, om uw facilitaire organisatie te ondersteunen. De servicemedewerker voert diverse werkzaamheden uit: van klein technisch onderhoud tot het begeleiden van storings- en servicemonteurs.

Mondial Movers heeft onder meer verhuiscontracten met:

  • Rijkswaterstaat
  • Politie
  • TU Delft
  • COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers)
  • Diverse gemeenten, provincies en opleidingsinstituten

Projectmanagement

Mondial Movers gaat een stapje verder dan alleen kantoorverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Zo kunnen wij voor u het volledige projectmanagement verzorgen. Wij hebben een team van professionals klaar staan die direct inzetbaar zijn op locatie om uw organisatie, in deze moeilijke tijd vanwege het coronavirus, te ondersteunen. Zij zorgen ervoor dat projecten draaiende blijven. Lees meer over Mondial Movers Projectmanagement.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In onze gehele bedrijfsvoering hanteren wij maatschappelijk verantwoord ondernemen als uitgangspunt. We zijn dan ook lid van het Koplopernetwerk van MVO Nederland. Daarnaast zijn we gecertificeerd voor het Keurmerk Sociale Onderneming. Mondial Movers is onder meer vooruitstrevend op het gebied van circulair ondernemen en elektrisch verhuizen.
Lees meer over ons MVO-beleid.

projectverhuizer