Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Ludieke actie: award voor ‘belangrijkste sponsor van verhuizend Nederland’

Mondial Verhuisbedrijf Henneken overhandigde donderdag een speciale award aan burgemeester Aptroot van Zoetermeer: een certificaat voor de ‘belangrijkste sponsor van verhuizend Nederland’. De ludieke actie volgt op de jaarvergadering van Mondial Movers in Zoetermeer, waar de burgemeester degene was die een award uitreikte aan Mondial. Tijdens zijn toespraak vertelde hij gekscherend dat hij wel hoofdsponsor van verhuizend Nederland zou kunnen zijn omdat hij zelf zo vaak is verhuisd.

award

Mondial Verhuisbedrijf Henneken maakt onderdeel uit van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers. Jaarlijks komen alle vestigingen bijeen voor een vergadering, waar diverse awards worden uitgereikt. Voormalig winnaar Mondial Henneken (2016) was dit jaar de gastheer en organiseerde de bijeenkomst in het Bouwhuis in Zoetermeer. Burgemeester Aptroot was uitgenodigd om de prijs voor Mondials ‘Beste verhuisbedrijf van het jaar’ bekend te maken. In zijn toespraak vertelde hij kort over zijn eigen verhuisperikelen: de familie Aptroot is de afgelopen decennia al vaak verhuisd. Gekscherend merkte de burgervader van Zoetermeer op dat hij wel hoofdsponsor van verhuizend Nederland moest zijn.

Award

Mondial Verhuisbedrijf Henneken besloot hier een ludiek vervolg aan te geven om de familie Aptroot hiervoor te bedanken. Zodoende kwam directeur Lauwrens de Jong van het verhuisbedrijf afgelopen donderdag langs op het stadhuis om de burgemeester te verrassen met de award voor ‘belangrijkste sponsor van verhuizend Nederland’. Met een grote glimlach nam de burgemeester het certificaat en de bijbehorende miniatuurverhuiswagen in ontvangst. Er volgde een opsomming van de vele adressen waar het gezin heeft gewoond waaruit blijkt dat deze award meer dan verdiend is!

award burgemeester Aptroot