Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Alle vestigingen gecertificeerd

Alle Mondial vestigingen DEKRA gecertificeerd

In het voorjaar van 2013 heeft DEKRA Certification het managementsysteem van Mondial Movers ge-audit op confirmatie volgens de ISO normen ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001.
Verhuisbedrijf Mondial Movers is het gelukt binnen de totale organisatie, inclusief de vestigingen door het hele land, één managementsysteem te implementeren. Groot voordeel is nu dat dan ook alle afzonderlijke vestigingen over de benodigde kwaliteitscertificaten beschikken. ISO 9001 staat voor kwaliteit van dienstverlening, ISO 14001 voor het milieubeleid en OHSAS 18001 voor het ARBO-Veiligheidsbeleid. Door de combinatie van de 3 normen binnen 1 managementsysteem is de onderlinge samenhang geborgd, waardoor de betrouwbaarheid voor de opdrachtgevers enorm is toegenomen.

Dat er, door de centralisatie, een forse kostenbesparing voor het verhuisbedrijf heeft plaatsgevonden mag duidelijk zijn.

De ‘scope’ van de certificering omhelst alle activiteiten die er binnen de totale organisatie worden uitgevoerd, zoals:
– Acquisitie, coördinatie en bewaking van verhuiscontracten;
– Organisatie en participatie in (bedrijfsoverstijgende) activiteiten en projecten ten behoeve van de aandeelhoudende verhuisbedrijven;
– Nationale en internationale inboedel, bedrijfs- en projectverhuizingen; inclusief additionele activiteiten;
– Opslag, registratie en beheer van inboedels, goederen en archieven volgens klantspecificaties
– Self-storage;
– Transport en distributie van goederen;
– Ontvangst, opslag en vrijgave van douanegoederen.

DEKRA lead-auditor Harrie Slangewal heeft de voor de vestigingen op naam gestelde certificaten op feestelijke wijze aan de deelnemers overhandigd, zodat nu op alle 28 vestigingen van Mondial Movers de certificaten aan de muur hangen. De begeleiding van de implementatie en het beheer van het managementsysteem is in handen van Wimmer Bedrijvenadvies, in persoon van Wim en Merle Giesselbach.

Door de nauwe samenwerking tussen de vestigingen en de introductie van het gezamenlijke managementsysteem is het voor de opdrachtgevers mogelijk geworden om voor alle soorten verhuisdiensten bij één en dezelfde vestiging aan te kloppen. Iedere vestiging beschikt nu over de kennis en kunde van de totale Mondial Movers organisatie.
Mondial Movers is ook nu weer uniek, geen andere verhuisorganisatie kan de dienstverlening op deze wijze garanderen.