Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

16 nieuwe zorgverhuizers in Nederland

Zorgverhuizers halen diploma

zorgverhuizers in nederland, mondial movers

Zorgverhuizers in Nederland

En weer zijn er 16 nieuwe zorgverhuizers in Nederland. Hierdoor kon afgelopen maandag de foto van de deelnemers aan de opleiding worden gemaakt, direct na afloop van de diploma-uitreiking.

Opleiding

De opleiding is voorbehouden aan de medewerkers van de Mondial Verhuisbedrijven in het land. Ze is in 2008 ontwikkeld door Mondial Movers in samenwerking met het Horizon College uit Alkmaar. Sinds die tijd wordt er ieder jaar minimaal één opleiding gegeven. Hierdoor nadert het aantal gediplomeerde zorgverhuizers binnen Mondial Movers inmiddels de 200.

Inhoud

De gediplomeerde zorgverhuizers in Nederland hebben kennis van hoe om te gaan met patiënten met verschillende ziektebeelden. Daarnaast wordt er tijdens de opleiding veel aandacht besteed aan de wijze waarop de verschillende zorginstellingen georganiseerd zijn. Binnen een academisch ziekenhuis gelden immers andere procedures voor de omgang met cliënten en medewerkers dan in een vaak veel minder formele organisatie als een instelling voor geestelijke gezondheidszorg of een verpleeghuis.

Docenten

Vanaf de eerste opleiding zijn Margreet Zetsma en Annemarie Hoenderdos betrokken en ook nu weer is het de beide professionals gelukt de aandacht van de deelnemers vast te houden. Margreet concentreert zich op de protocollen en de feitelijke kennis, terwijl Annemarie, als acteur, in rollenspellen de emoties weet los te maken.

Deelnemers

Met een, door Tom Stuij overhandigd, diploma gingen de deelnemers naar huis. Het gaat om:
Mondial Verhuisbedrijf Henneken: Jeffrey Hooijmans, Martijn van Schelven, Martijn Fisscher en Johan Spaans, Mondial van der Velde ’tVeentje: Rinus Aarden. Mondial Movers: Tess van Leeuwen, Mondial Aad de Wit: Patrick Krom. Mondial R. Vlot en Zn.: Michel Romeijn en Vebi Kelmindi, Mondial Kattenberg: Jelmer van der Stelt, Wim Jan Gobius du Sart, Jeroen Hagenbeek en Dennis Doornenbal. Mondial van Dijk Verhuizingen: Tom van Mil, Rene Keppels en Jori van Gool.