Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Oostland voert verhuizing uit in kader van 100%NL Helpt

Verhuizen is een behoorlijke onderneming, zeker als je daar de financiële middelen of het netwerk niet voor hebt. Daarom besloot Mondial Oostland Verhuizingen om voor een actie van 100%NL Helpt een verhuizing voor een mevrouw belangeloos uit te voeren.

De actie is opgestart door de radiozender om mensen tijdens de coronacrisis een steuntje in de rug te bieden. Op allerlei manieren wordt er geprobeerd om ‘vraag en aanbod’ bij elkaar te brengen, uiteraard op het gebied van vrijwilligerswerk.

Verhuisteam

Bij de radiozender kwam er een verzoek binnen van een mevrouw die door omstandigheden moest verhuizen, maar zelf niet in positie zat om dit te kunnen regelen. Vanuit 100%NL is er contact gezocht met een Erkende Verhuizer in de buurt, Mondial Oostland Verhuizingen, en zodoende is er een match ontstaan. Het verhuisteam heeft er inmiddels voor gezorgd dat de inboedel is overgebracht van Muntendam naar Noordbroek. Een mooi gebaar, dat zeer op prijs werd gesteld. “Zonder jullie was mij dit echt nooit gelukt. De heren hebben onwijs goed werk gedaan. Het ging sneller dan ik had verwacht”, reageerde mevrouw na afloop. “Wat een rust heeft het mij gegeven. Ik blijf in herhaling vallen, maar wat ben ik jullie dankbaar!”

Sociaal ondernemen

Mondial Oostland Verhuizingen is gevestigd in Kolham en maakt onderdeel uit van Mondial Movers. Dit is een landelijke verhuisorganisatie met vestigingen in heel Nederland. Sociaal ondernemen staat centraal en alle Mondial Verhuisbedrijven zijn dan ook in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming. Dit certificaat is een bevestiging van het feit dat de bedrijven zich inzetten voor de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Eén van deze doelen gaat om het bestrijden van armoede, een thema waar Mondial Movers vanuit haar eigen expertise een steentje aan bij kan dragen.

100%Nl Helpt
Een mooi bedankje voor het team van Mondial Oostland Verhuizingen.