Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zwitserland specialist Mondial Eduard Strang heeft eigen column

Zwitserland specialist Mondial Eduard Strang heeft eigen column

Verhuizen van en naar Zwitserland is een specialiteit van Mondial Eduard Strang uit Vught.
Strang verhuizingen specialiseerde zich als een van de eerste in Nederland op dit mooie en vooral bijzondere land. Bijzonder vindt ook mr. Eva Mathilde Hofkes, zij schreef voor Mondial Eduard Strang een column over het leven in Zwitserland.

Met ruim 40 jaar arbeidservaring als jurist en 25 jaar als rechter heeft mr. Eva Mathilde Hofkes haar eigen adviesbureau gestart. Met haar bedrijf Ihre Schweiz geeft zij advies aan particulieren en bedrijven die zich in Zwitserland willen vestigen. Elk land heeft zijn eigen gewoontes, zo ook Zwitserland. In de column worden een aantal gewoontes beschreven, want hoe gewoon is het dat je iedereen groet die je tegenkomt. Het antwoord is te lezen in haar column.

Mondial Eduard Strang verhuist veel personen die voor een bepaalde tijd in Zwitserland gaan werken of een eigen bedrijf willen starten. Voor Zwitserland gelden andere regels met betrekking tot verhuizen. Mondial Eduard Strang informeert graag over de benodigde documenten. Op de website van Mondial Eduard Strang is meer informatie te vinden.