Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zorgverhuizing Promens Care in Assen

Half december 2014 zijn er aan de Mr. P.J. Troelstralaan in Assen 27 nieuw gerealiseerde zorgappartementen overgedragen aan Promens Care.

zorgverhuizing mondial movers

Mondial Oostland Verhuizingen heeft zich twee dagen ingezet om de zorgverhuizing vanuit de Thorbeckelaan goed af te ronden. Promens Care, met wel 144 woonlocaties in de noordelijke provincies, is de opdrachtgever voor Mondial Movers, de zorgverhuizer van Nederland.

Promens Care zorgt ervoor dat elke cliënt zijn of haar eigen plekje krijgt, waar iedereen zich in thuis voelt. Promens Care is continu bezig om de woonlocaties te verbeteren. En soms betekent dat een verhuizing naar een compleet vernieuwde woonvoorziening. Een woonvoorziening op maat voor de bewoners van Promens Care met een verstandelijke beperking.

Specifieke bouw voor specifieke doelgroep

Het nieuwe gebouw aan de Troelstralaan in Assen is zo ontwikkeld en voorzien van de nieuwste technieken dat de cliënten geheel zelfstandig kunnen wonen, maar toch het veilige gevoel hebben van individuele begeleiding en zorg. Elke bewoner heeft de beschikking over een eigen woon- en slaapkamer met eigen sanitaire voorzieningen. De woningen staan centraal in de wijk en zijn geïntegreerd in de woonwijk. Door de ronde vorm van het gebouw zijn de lange gangen visueel onderbroken waardoor een bijzondere beleving ontstaat. Een hele verbetering ten aanzien van de oude woonlocatie aan de Thorbeckelaan.

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver

Na wekenlang inrichten en het gereed maken van de woonvoorzieningen, was eind januari het moment waarop alle spullen door de zorgverhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen konden worden overgebracht. In twee dagen tijd is alles vanuit de Thorbeckelaan in Assen verhuist naar het nieuwe wooncomplex . Om de bewoners te verwelkomen stond er een mooie ballonboog klaar. Zelfs de verhuizers mochten, ter afsluiting van deze zorgverhuizing, onder de boog het pand binnenkomen.