Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zorgverhuizing op bijzondere locatie

Het werk in de verhuisbranche brengt ons op de mooiste locaties! Zo hebben de zorgverhuizers van de Mondial Waaijenberg Groep een particuliere verhuizing verzorgd naar een bijzondere locatie: Landgoed Stoutenburg in Leusden (een kasteel uit 1888).

zorgverhuizing op bijzondere locatie
Een zorgverhuizing op een bijzondere locatie.

Het statige gebouw vormt één van de locaties van Wonen bij September (woonhuizen voor ouderen met dementie). Juist bij verhuizingen in de zorg komt het aan op een zorgvuldige werkwijze. Een verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis, zeker voor deze doelgroep. De verhuizers van de Mondial Waaijenberg Groep zijn daarom speciaal opgeleid tot zorgverhuizer en weten daardoor hoe ze dit aan moeten pakken, rekening houdend met de cliënt. Het uitgangspunt is om zoveel mogelijk rust te creëren en te zorgen voor een soepele verhuizing waarbij de wensen van de cliënt voorop staan.

Dé zorgverhuizer

De Mondial Waaijenberg Groep maakt onderdeel uit van Mondial Movers. Dit is een landelijke verhuisorganisatie met vestigingen in heel Nederland. Alle Mondial verhuisbedrijven hebben gespecialiseerde zorgverhuizers in dienst. Lees meer over onze aanpak als zorgverhuizer.