Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zorgverhuizing Dekkersnest, wat een feest om uit te mogen voeren!

Jan Smit, Verhuisadviseur bij Mondial Oostland Verhuizingen over deze zorgverhuizing: ‘De bewoners van locatie BO, Woonzorgcomplex Dekkersnest, zijn op vrijdag 27 januari jl. verhuisd van Veendam naar Blauwestad. De enthousiaste bewoners hadden er veel zin in en hebben zelf, of met de hulp van ouders en begeleiding, hun spullen ingepakt. Ze hebben zelfs een video gemaakt over deze verhuisdag die zeker het bekijken waard is. Ga naar Instagram (#Dekkersnest) en krijg een indruk, met dank aan de video gemaakt door razende reporter Sander en bewoners van Dekkersnest.

Zorgverhuizing Dekkersnest

Zorgverhuizers

‘Voor deze verhuizing heeft Mondial Oostland Verhuizingen haar team van speciale zorgverhuizers ingezet. De huisraad van vijf bewoners, administratie en kantoormeubilair, de spullen uit de gezamenlijke woonkamer en verschillende andere ruimtes zijn overgebracht van Veendam naar Blauwestad vertelt Jan. Hij vult aan: ‘Het betrof in totaal 75m3 aan spullen, welke met de inzet van zes verhuizers en drie verhuiswagens in één dag zijn gerealiseerd. Ook hebben de zorgverhuizers verschillende demontage- en montage werkzaamheden uitgevoerd.’

Jan Smit, Verhuisadviseur Mondial Oostland Verhuizingen

Zorgverhuizing, een speciale aanpak

Een zorgverhuizing vraagt om een andere aanpak,’ aldus Jan en hij vervolgt:‘Zo is er vanuit de verhuizers meer zorg voor de bewoners en wordt er rekening gehouden met hun behoeften’. Daarnaast is het belangrijk dat de planning duidelijk is voor alle betrokkenen. Ook is er rekening gehouden met de volgorde van het inladen, zodat de ouders en bewoners de spullen weer op tijd konden uitpakken. Deze verhuisdag begon ook wat later, op die manier kregen alle bewoners de tijd om rustig op te staan, te eten en zich voor te bereiden op deze voor hen toch spannende dag.’

Het volledige verhuisteam vindt het erg fijn dat bewoners en medewerkers van Dekkersnest deze zorgverhuizing als positief hebben ervaren en kijken met veel plezier terug op deze verhuisdag.

Meer over zorgverhuizingen

Wilt u meer weten over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen voor uw zorgverhuizing? Plan vrijblijvend een afspraak in voor een persoonlijk gesprek. Gebruik onderstaande button of bel 0598 – 399 820 en kom direct in contact met de zorgverhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen.