Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Terugblik op geslaagde zorgverhuizing

Mondial Oostland Verhuizingen zorgt voor een geslaagde zorgverhuizing: de 50 bewoners van locatie Borgerhof zijn verhuisd naar een volledig gerenoveerd zorgcentrum.

zorgverhuizers

Vanwege de renovatie van het zorgcentrum in Borger verbleven de bewoners zo’n 19 maanden op een tijdelijke locatie. In september 2018 konden ze weer terug naar hun vertrouwde stek, maar dan geheel opgeknapt en vernieuwd. De kamers van het woonzorgcomplex en de aanleunwoningen zijn bijvoorbeeld ruimer gemaakt en verouderde apparatuur is vervangen.

Zorgverhuizers

Mondial Oostland Verhuizingen heeft deze verhuizing uitgevoerd. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verhuizen van zorginstellingen en heeft daarvoor verhuizers in dienst die de unieke opleiding ‘Zorgverhuizer’ van Mondial Movers hebben gevolgd. Zij zijn zich bewust van de impact die een verhuizing heeft op de doelgroep en houden daar rekening mee. Het verhuizen van een zorgcentrum vereist een zorgvuldige aanpak, omdat er op beide locaties de benodigde zorg verleend moet kunnen worden. Mondial Oostland heeft hier ruime ervaring mee.