Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zorgverhuizer van het jaar 2013

Mondial Verhuisbedrijf Henneken de Zorgverhuizer van het jaar 2013

Uitreiking Mondial Verhuisbedrijf Henneken de Zorgverhuizer van het jaar 2013

Mondial Verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer mag zich Zorgverhuizer van het jaar 2013 noemen. De titel is tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgereikt aan Lauwrens de Jong, de eigenaar van de sinds 1870 bestaande Erkende Verhuizer.

Tom Stuij, Algemeen Directeur van Mondial Movers, kon de Zoetermeerse vestiging de Award uitreiken tijdens een werkbezoek dat de directies van de Mondial Verhuisbedrijven brachten aan de Smurfit Kappa Cartomills kartonfabriek in Groot-Bijgaarden bij Brussel.

Mondial Verhuisbedrijf Henneken heeft deze eer gegund gekregen omdat het bedrijf de afgelopen jaren keer op keer bewezen heeft vooraan te staan als het gaat om de kwaliteit van verhuizingen binnen de zorgsector. Zoals bekend is ca. 60% van alle zorginstellingen in Nederland klant bij Mondial Movers en het is prettig dat op deze manier benadrukt kan worden dat “De Zorg” ook echt alle aandacht krijgt van de vestigingen die het verdient.
Bij de kersverse Zorgverhuizer van het Jaar hebben ook het afgelopen jaar weer veel verhuizers de opleiding tot Zorgverhuizer gevolgd en ook de nieuwe Mondial Movers opleiding tot Zorgservicemedewerker was zeer in trek.
Al met al is de titel een bekroning voor de geleverde prestaties in De Zorg over het afgelopen jaar en wordt het vakmanschap van de verhuizers benadrukt.

Lauwrens de Jong gaf in zijn dankwoord aan zeer verheugd te zijn met de Award, die hij, geheel traditiegetrouw, dan ook opdroeg aan al zijn medewerkers die zich dagelijks inzetten bij zorginstellingen.

Tijdens de bijeenkomst waren er eervolle vermeldingen voor Mondial Kattenberg Verhuizingen uit Nunspeet en Mondial van Dijk Verhuizingen uit Boxmeer, die gezamenlijk de derde plaats bezetten en Mondial Waaijenberg Verhuizers uit Ede dat de tweede plaats bereikte in de competitie voor de titel Zorgverhuizer van het Jaar.