Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zorgtotaal 2011

Buers Zorgtotaal op 16-18 maart 2011 Jaarbeurs Utrecht, stand 09.C008

Mondial Movers, Unit De Zorg, gaat tijdens de beurs Zorgtotaal 2011 drie transportfietsen uitdelen. Bezoekers van onze stand (09.C008) kunnen aangeven waarom ze graag een transportfiets willen hebben. Iedere beursdag zal er aan degene met het meest praktische doel een Mondial transportfiets worden toegekend. Het is de bedoeling dat de fiets wordt ingezet op het terrein van een zorginstelling, bijvoorbeeld om simpelweg sneller van de ene locatie naar de andere te komen.

Mondial Movers, Unit De Zorg, is marktleider en de zorgverhuizer van Nederland. De kans dat de fiets uiteindelijk bij een van de vele opdrachtgevers van Mondial Movers terecht komt is dan ook erg groot. De directie van Mondial Movers acht het niet onwaarschijnlijk dat er – bij het aangeven van een nuttig doel– meer dan de nu voorziene drie transportfietsen worden uitgereikt. Op de stand van Mondial Movers zijn invulformulieren beschikbaar.

Zorgtotaal is een vakbeurs voor professionals werkzaam in de zorg die van 16 tot 18 maart plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht. De beurs biedt een compleet aanbod van de nieuwste producten en diensten voor de intramurale- en de thuiszorg. Mondial Movers ontmoet u graag in stand 09.C008.