Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zorgpartners Midden Holland verhuizing Hanepraij

Geslaagde zorgverhuizing inclusief patiëntenvervoer voor Zorgpartners Midden Holland.

Zorgpartners Midden Holland verhuizing Hanepraij

De vestiging van Mondial Movers in Zoetermeer, Mondial Verhuisbedrijf Henneken, heeft een complexe zorgverhuizing in opdracht van Zorgpartners Midden Holland tot volle tevredenheid uitgevoerd.
Sluitstuk van de verhuizing van de verpleeghuizen Bloemendaal, De Riethoek en Savelberghof naar het prachtige nieuwe verpleeghuis Hanepraij in Gouda, was het overbrengen van de bedlegerige patiënten. Met speciaal voor dit doel ingerichte verhuiswagens hebben de patiënten en begeleiders de tocht naar de Hanepraij gemaakt. Natuurlijk gebeurde dit onder begeleiding van de politie, zodat de ritten zonder oponthoud konden worden uitgevoerd. De overige bewoners zijn, in het zelfde tijdsbestek, met door het verhuisbedrijf geregelde taxiritten naar hun nieuwe onderkomen gebracht.

Dat de totale verhuizing tot volle tevredenheid van de opdrachtgever is uitgevoerd mag wel blijken uit het bericht dat Mondial Verhuisbedrijf Henneken mocht ontvangen en waarin de heer Sander van IJsseldijk, de directeur van de Hanepraij, aangeeft zeer te spreken te zijn over de “vriendelijke en servicegerichte verhuizers, die oog hadden voor onze bewoners, familie en collega’s.
Het is fijn te merken dat de door Mondial Movers opgeleide Zorgverhuizers deze indruk achterlaten na een geslaagde projectverhuizing.