Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zorginstellingen kunnen vanaf nu via Intrakoop verhuizen met Mondial Movers

Intrakoop sluit overeenkomst met Mondial Movers

Intrakoop, de organisatie voor kostenbesparing in de zorg, heeft voor haar leden een overeenkomst gesloten met Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. De overeenkomst biedt gunstige voorwaarden voor verhuisdiensten op maat.

Mondial Movers heeft ruim 20 jaar ervaring opgebouwd in het zorgsegment en staat bekend als de zorgverhuizer van Nederland. Bij zorgverhuizingen via Mondial Movers staat het waarborgen van de leefbaarheid van cliënten voorop. Het bedrijf heeft in samenwerking met het Horizon College in Alkmaar een speciale opleiding samengesteld voor de verhuizers. Alle zorgverhuizers zijn getraind en hebben leren werken binnen zorginstellingen. Zij kunnen goed omgaan met cliënten en begrijpen de organisatiestructuur binnen zorginstellingen.

Frank Kaptein, directeur Intrakoop:”Voor Intrakoop is het belangrijk om onze leden kostenbesparende overeenkomsten op maat te bieden. Dankzij de nieuwe samenwerking met Mondial Movers kunnen onze leden een uniek pakket aan verhuisdiensten tegen interessante voorwaarden inkopen.”

Tom Stuij, directeur Mondial Movers Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Intrakoop. Voor Intrakoop-leden staat er vanaf nu altijd een Erkende Verhuizer klaar die gespecialiseerd is in de zorg!