Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zonnepanelen op dak Mondial Movers Waaijenberg Groep

De Mondial Movers Waaijenberg Groep investeert in een duurzame bedrijfsvoering: op het dak van het verhuisbedrijf uit Ede zijn maar liefst 860 zonnepanelen geplaatst! Een mooi initiatief in het kader van Sustainable Development Goal 13: klimaatactie.

Het verhuisbedrijf heeft sociaal en duurzaam ondernemen hoog op de agenda staan. De inzet op dit gebied werd in 2020 beloond met de uitreiking van het Keurmerk Sociale Onderneming. Met dit certificaat laat het team zien dat ze een steentje bijdraagt aan 5 van de 17 Sustainable Development Goals. ‘Klimaatactie’ is één van deze duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties. In het kader daarvan zijn de 860 zonnepanelen geïnstalleerd. Hier wordt een opbrengst van 216.360 kWh per jaar mee verwacht.

In de gehele bedrijfsvoering van de Mondial Movers Waaijenberg Groep is duurzaam ondernemen de leidraad, ook bij de aanschaf van materialen. Het dak is namelijk eerst vernieuwd en voorzien van milieuvriendelijke, kunststof dakbedekking. Een duurzame keuze vanwege de lange levensduur en het feit dat het volledig gerecycled kan worden.

De Mondial Movers Waaijenberg Groep maakt onderdeel uit van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers. Alle aangesloten Mondial verhuisbedrijven zijn in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming. Lees meer over ons mvo-beleid.