Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zonnepanelen op dak van Mondial Movers

Op maandag 4 april zijn er 24 zonnepanelen op het dak van het centrale kantoor van verhuisbedrijf Mondial Movers in Alblasserdam geplaatst. Mondial Movers investeert in klimaatverbetering en heeft er daarom voor gekozen om te investeren in het verlagen van het energieverbruik en zoveel mogelijk gebruik te maken van groene stroom.

zonnepanelen verhuizer mondial movers

De zonnepanelen zijn geplaatst door ETB De Noord uit Alblasserdam en hun partner SolarWatt. Dit is een leidende speler op de Europese markt en produceert al meer dan twintig jaar lang hoogwaardige zonnepanelen.

Er zijn 24 zonnepanelen geplaatst, met een verwachte opbrengst van 5000 kWh per jaar. Samen met de al eerder op het dak geplaatste microwindturbine Piqo, één van de eerste microwindturbines in Nederland, wekt Mondial Movers zoveel mogelijk groene energie op.

Op alle 28 vestigingen van het verhuisbedrijf, door het hele land ,wordt gebruik gemaakt van groene stroom.

Duurzame toekomst

Vroeg in de ochtend is SolarWatt begonnen met het bouwen van de zonne-installatie. Een stevige constructie die ervoor zorgt dat de zonnepanelen zo optimaal mogelijk staan en elk zonnestraaltje op kunnen vangen. In de loop van de middag zijn alle 24 zonnepanelen geplaatst, die na de installatie van de Energy Manager gemakkelijk aan te sturen zijn. Dit systeem maakt tevens de energieopbrengst en het verbruik inzichtelijk.

Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, houdt zich bewust bezig met duurzame bedrijfsvoering. Het motto van Mondial Movers is; We hebben de wereld niet geërfd van onze ouders, maar te leen van onze kinderen. Mondial Movers draagt graag haar duurzaamheidsgedachte uit naar derden om kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te enthousiasmeren duurzaamheid centraal te stellen. Het verhuisbedrijf bekijkt constant of er verbeterpunten zijn om verder te verduurzamen. Met de installatie van de zonnepanelen zet de vriendelijke verhuizer wederom een stap in de goede richting.

Wij hopen dat er vele zonnige dagen mogen volgen en de zonnepanelen flink veel energie opwekken. Van de werkzaamheden is er een kleine impressie gemaakt, deze is te bekijken op ons Youtube-kanaal.