Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zonnepanelen op dak Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Mondial Verhuisbedrijf Henneken heeft 50 Trina Solar panelen (van totaal 82 m2) laten installeren op het dak. De zonnepanelen zullen jaarlijks 12375 kWh opwekken, dit komt neer op 83 procent van de huidige energiebehoefte. Een mooie, duurzame investering!

zonnepanelen Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Dit jaar zal er ook led-verlichting worden geïnstalleerd waardoor het verbruik verder zal afnemen, en het bedrijf nog dichter bij de 100 procent komt.

Duurzaam ondernemen

Niels de Boer van Sunnyfix verzorgde de levering en installatie van de zonnepanelen op de sheddaken van het bedrijfspand in Zoetermeer.
De aanschaf van de zonnepanelen past in het streven van het bedrijf om duurzaam te ondernemen. Mondial Henneken heeft bijvoorbeeld een elektrische bus en zal in de toekomst verder investeren in een elektrisch wagenpark. In dat geval biedt het dak mogelijkheden om nog meer zonnepanelen te plaatsen. In een duurzaamheidsverslag brengt Mondial Verhuisbedrijf Henneken elk jaar in kaart welke stappen ze hebben gezet in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.