Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Van Buuren: spoedopdracht voor Reinier de Graaf ziekenhuis

Verhuisbedrijf Mondial Joh. Van Buuren en Zn. heeft voor het Reinier de Graaf ziekenhuis afgelopen vrijdag een spoedopdracht uitgevoerd door het materiaal te leveren voor de bouw van een zogenaamde ‘triagetent’ bij de Spoedeisende Hulp. Het ziekenhuis verwacht de komende weken vanuit de regio een grotere stroom patiënten met klachten die gerelateerd zijn aan het coronavirus.

Mondial Van Buuren heeft het benodigde meubilair opgehaald bij een andere vestiging in de regio zodat er zes extra behandelkamers ingericht konden worden. De ‘triagetent’ is bedoeld om de mogelijk extra stroom patiënten snel van de juiste zorg te voorzien, legt het ziekenhuis op haar website uit. Met de bouw van deze tent heeft het ziekenhuis een extra locatie om deze patiënten snel te kunnen onderzoeken en screenen. Daarmee kunnen de artsen nog beter beoordelen welke patiënten het snelste zorg nodig hebben. De tent heeft zes behandelkamers en is uitgerust met de benodigde apparatuur. Daarnaast heeft het ziekenhuis nog meer maatregelen genomen. Zo zijn er extra isolatiekamers met beademingsapparatuur gecreëerd binnen het ziekenhuis en wordt er extra personeel ingezet.

Zorgverhuizer

Mondial Joh. Van Buuren & Zn Verhuizingen is gevestigd in de regio van het ziekenhuis (in Delft) en maakt onderdeel uit van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers. Als specialist in zorgverhuizingen werkt Mondial voor veel zorginstellingen in Nederland, waaronder het Reinier de Graaf ziekenhuis. Verhuizingen binnen de zorgsector vereisen een gespecialiseerde aanpak vanwege de zeer uiteenlopende zorgvragen van patiënten én vanwege de gevoeligheid van de apparatuur. Daarom heeft Mondial Movers haar medewerkers opgeleid tot zorgverhuizers. Lees meer over onze aanpak.