Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zie ginds komt de…… verhuiswagen?

Zaterdag 19 november ’16 arriveerde de Goedheiligman in Wierden, maar dit keer wel net even iets anders dan voorgaande jaren.

sinterklaas verhuiswagen mondial movers verhuizer

Sinds jaar en dag komt Sinterklaas met zijn gevolg met de trein aan op het NS Station in Wierden. Echter de hoofdpiet heeft voor dit jaar iets anders moeten regelen, de treinen reden namelijk niet! Ditmaal heeft de Goedheiligman een verhuiswagen geregeld.

Mondial Dijkstra Verhuizingen, de vestiging van Mondial Movers uit Enschede, bood de helpende hand. De Erkende Verhuizer heeft een verhuiswagen en de speciale Mondial APE toegezegd om de Sint, de Pieten en alle pakjes te vervoeren. Met de grote verhuiswagen zijn Sinterklaas en de pieten naar het station gebracht, het startpunt van de intocht. Hier stonden al veel kinderen met hun mamma’s en pappa’s in spanning te wachten.

Na een groot onthaal is Sinterklaas begonnen met zijn wandeling door het dorp, totdat hij een beetje moe werd. Gelukkig stond zijn paard Amerigo al op hem te wachten. De zwarte pieten buitelden vervolgens op en om de auto’s en reden stukken mee met de Mondial APE.

De Sint schudde handen, pieten deelden strooigoed uit en het gezelschap maakte een rondje door het dorp. Sinterklaas was heel erg blij toen hij uiteindelijk de sleutel van Wierden overhandigd kreeg en hij samen met zijn pieten naar het grote pietenhuis kon gaan om even bij te komen van zijn reis.