Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zakendoen met Tom Stuij op BNR

Maandag 15 september 2014, Mondial Movers op de radio

Zakendoen met Tom Stuij

Presentator Rens de Jong stuurt iedere maandag het populaire programma “Zakendoen met” de ether in.

Het BNR programma belicht in anderhalf uur een aantal onderwerpen. Hoofdgast was Tom Stuij, de directeur van Mondial Movers, en hij mocht over zichzelf en over het verhuisbedrijf vertellen. Dat is juist de mix van het programma “Zakendoen met”, dat aan de ene kant de ondernemer zelf belicht wordt en aan de andere kant het bedrijf dat hij leidt.

Natuurlijk had Tom een gedegen voorgesprek met redactrice Suzanne Streefland, zodat de vragen van Rens de Jong nu ook weer niet te onverwacht kwamen. Wel lukte het Rens om Tom af en toe op het verkeerde been te zetten door zich weinig aan te trekken van de chronologische volgorde in het verhaal. In “Zakendoen met” kwamen de door Tom aangevoerde onderwerpen als  samenwerken, verhuisassistentie, verhuisapp, mobis, inboedelhotel en de verhuisfamilie in meer of mindere mate aan bod.

Bij de persoonlijke vragen kreeg Tom veel reacties op zijn keuze voor Lijmen/Het Been als beste boek en Fanfare als beste film, waarbij Tom kon uitleggen dat hij van beide veel geleerd had op managementgebied en dat hij iedere jongere aanbeveelt om zowel het boek als de film nog eens te bekijken.