Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Zakelijk

Mondial Movers voert dagelijks, door het hele land, kantoorverhuizingen uit. Van kleine tot ook de allergrootste in Nederland.

Een kantoorverhuizing is een projectverhuizing, waarbij een kantooromgeving wordt gereorganiseerd of verplaatst.

Veel van de kantoorverhuizingen worden op een zodanig tijdstip uitgevoerd dat de dagelijkse werkzaamheden in het bedrijf van onze opdrachtgevers, zo min mogelijk worden verstoord.

Bij een kantoorverhuizing vragen wij altijd speciale aandacht voor de inzet van de ICE-verhuizer, die er voor zorgt dat alle medewerkers tevreden en verantwoord op hun nieuwe werkplek aan de gang gaan. De inzet van deze ICE-verhuizer verdient zich binnen enige dagen terug en onze opdrachtgevers zijn erg enthousiast over deze door Mondial Movers zelf ontwikkelde specialiteit.

Voor de uitvoering van een grote kantoorverhuizing is veel kennis noodzakelijk en Mondial Movers beschikt over deze kennis. Niet voor niets ontvangen wij opdrachten voor verhuizingen van meer dan 5000 werkplekken, die maanden van voorbereiding in beslag nemen.

Van de kennis van Mondial Movers Projectmanagement wordt zowel voor de kleine als de grote kantoorverhuizing gebruik gemaakt.

Bedrijven, organisaties en stichtingen hebben baat bij een correcte uitvoering van hun projectverhuizing.

In alle gevallen kan een bedrijfsmatige opdrachtgever rekenen op de volle inzet van een accountteam om de projectverhuizing te begeleiden. Al naar gelang de wens wordt er een vast aanspreekpunt gekozen op de lokale vestiging, maar als er “over en door” het hele land verhuisd moet worden is een accountteam met als basis het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam de beste keuze.

Naast verhuizingen, kan de opdrachtgever ook een beroep doen op de aanvullende diensten die door Mondial Movers worden aangeboden. Het gaat dan om de inzet van medewerkers met vaardigheden zoals:

handyman, servicemedewerker, ICE-verhuizer, zorgverhuizer en arthandler.

Voor het projectmatige werk kan er een beroep gedaan worden op de medewerkers van Mondial Movers Projectmanagement die diensten verlenen op de gebieden:

huisvestingsmanagement, verhuismanagement, algemeen management en architectuur.

Mondial Movers beschikt over alle benodigde certificaten en verklaringen om te voldoen aan de hoge eisen die aan een projectverhuizing worden gesteld. Ook de Mondial Movers medewerkers zijn vakbekwaam. Bezitten een VOG-NP en zijn vaak ook nog gescreend voor een vertrouwde verhuizing binnen een beveiligde omgeving.