Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers International aanwezig op Young Movers Conference in Brussel

Barbara Monnier en Niecky de Liefde van Mondial Movers International waren afgelopen weekend aanwezig op de Young Movers Conference in Brussel: een inspirerende bijeenkomst van drie dagen voor professionals uit de internationale verhuisbranche.

Young Movers Conference 2018 Brussel

De Young Movers Conference wordt jaarlijks gehouden in een andere Europese stad. In 2018 vormde Brussel het decor van deze bijeenkomst, die in totaal drie dagen duurde. Op het programma stonden onder meer seminars, workshops en paneldiscussies. Barbara Monnier was één van de panelleden tijdens een discussie over de ontwikkelingen in de verhuisbranche.

Het informatieve programma werd afgewisseld met leuke uitstapjes. Zo werd er onder meer een bezoek gebracht aan de haven van Antwerpen, waar er werd gedineerd in het Felix pakhuis. De conferentie bood daarmee een mooie gelegenheid om in een informele sfeer met internationale collega’s bij te praten.

 

Over Mondial Movers International

Mondial Movers International (MMI) verzorgt verhuizingen over de hele wereld onderscheidt zich door een persoonlijke en klantvriendelijke benadering. Een internationale verhuizing is een bijzondere gebeurtenis in het leven van de klant en bij MMI wordt dan ook de tijd genomen om klanten hierbij goed te begeleiden. Vanwege de toename in het aantal boekingen is het team van Mondial Movers International vorige maand uitgebreid met de komst van een nieuwe collega: Alejandra van Amersfoort.

Kijk voor meer informatie over onze dienstverlening op www.mondialmoversinternational.nl.