Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Woonstede en Waaijenberg schenken computers in Ede

Drie organisaties met computers van Woonstede en Waaijenberg

Woonstede en Waaijenberg schenken computers in Ede
Woonstede verving haar 4 jaar oude computers en schonk er tien. Mondial Waaijenberg Verhuizers kon het cadeau aanvullen met een aantal beeldschermen. Drie organisaties zijn er blij mee.

Stichting Sabiel wil de participatie van gezinnen, vrouwen, jongeren en kinderen in de samenleving bevorderen. Zij richten zich voornamelijk op degenen die niet in staat zijn op eigen kracht hun weg in de Nederlandse samenleving te vinden. De meeste van hen wonen in de wijken Ede Zuid en Veldhuizen in Ede. Sabiel biedt 3 programma’s aan die elkaar aanvullen en versterken. .
Stichting Bon Berger International zet zich in voor de ontwikkeling en welzijn van de mensen, vooral kinderen, in Afrika (Togo West Afrika en Congo midden Afrika). Ze ondersteunen gezondheidscentra, de modernisering van de landbouw en het aanbrengen en onderhouden van sanitaire voorzieningen zoals waterputten voor drinkwater en toiletten.
Bij speel-o-theek ’t Retoertje kunnen gezinnen en organisaties spelmateriaal lenen. Een uitkomst voor gezinnen met een krappe beurs. En ideaal om uit te proberen welk speelgoed je kinderen leuk vinden voordat je overgaat tot aanschaf. De computers worden gebruikt voor de ledenadministratie en de registratie van de uitleen van het spelmateriaal.

Mondial Waaijenberg Verhuizers, de vestiging in Ede van de landelijke opererende verhuisorganisatie Mondial Movers, staat niet alleen bekend om de kwalitatief hoogstaande verhuizingen tegen een aantrekkelijk tarief, maar ook om haar betrokkenheid bij de regio. Meedenken en doen is de dagelijkse routine in het moderne bedrijf aan de Celciusstraat op industrieterrein Heestereng in Ede.