Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

wintermuts levert filmrol op

Wintermuts levert filmrol op

Mondial Movers heeft met haar ludieke wintermutsen actie een rol in de film ‘Samen veranderen’ van MVO Nederland bemachtigd. De première werd vertoond op 17 januari tijdens het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland.

Naar aanleiding van een vraag van een verhuizer of Mondial Movers ook wintermutsen heeft, is besloten om de kledinglijn uit te breiden met wintermutsen. Door een stukje in de krant kwam Tom Stuij, algemeen directeur van Mondial Movers, op het idee om niet de makkelijkste weg te kiezen. Uiteraard kun je overal mutsen bestellen voorzien van een bedrijfslogo. Maar Tom koos ervoor om breigroepjes in het land aan het werk te zetten. Een aantal breigroepjes zijn bereid gevonden om unieke Mondial wintermutsen te breien voor het verhuisbedrijf.

De dames waren erg enthousiast om te breien voor een ‘echt’ verhuisbedrijf in plaats van dekens voor een goed doel. Uiteraard kregen zij hiervoor een vergoeding. Met de opbrengst heeft de breiclub in woonzorgcentrum Steijndeld uit Gorinchem een muziekinstallatie gekocht. De dames uit Steijndeld zijn ook te zien in de film, samen hebben zij gezorgd voor 333 unieke Mondial mutsen!

Bekijk hier de film over Mondial Movers en hoe het idee om mutsen te laten breien tot stand is gekomen.