Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Sint Maartenskliniek reikt Maartensprijs uit aan Ineke Wintjes

Ineke Wintjes heeft de Maartensprijs 2019 gewonnen, een prestigieuze award die de Sint Maartenskliniek jaarlijks uitreikt aan een medewerker die veel betekent voor het gespecialiseerde ziekenhuis. In haar dankwoord refereerde Ineke onder meer aan een ludieke actie van Mondial Van Dijk Verhuizingen, het verhuisbedrijf dat al enkele jaren werkzaam is voor de Sint Maartenskliniek.

De prijs werd in november 2019 uitgereikt. De jury gaf in haar toelichting aan waarom ze voor Ineke heeft gekozen. “Zij heeft elke dag al een stapje extra gezet voordat het haar gevraagd kan worden. Ze blijft altijd bezig met het verbeteren van patiëntenprocessen en is er als Maartensklinieker in Boxmeer in geslaagd een ijzersterke brug te slaan tussen de professionals van het Maasziekenhuis Pantein en van de Maartenskliniek. Daarbij heeft ze veel hobbels moeten overwinnen.”

Verbinding

Ineke sprak na de uitreiking een dankwoord uit aan de collega’s van de Sint Maartenskliniek voor het vertrouwen, de steun en de prettige samenwerking. “Vandaag op de sterfdag van Sint Maarten wil ik jullie uitnodigen om net als Sint Maarten oog te hebben voor de ander en zijn / haar noden. Dat kun je alleen doen als je in beweging komt en de verbinding zoekt. Maar dan gebeuren er ook onverwachte dingen, waar je warm en blij van wordt.”

Transport

Ineke noemde in haar dankwoord ook de samenwerking met verhuisbedrijf Mondial Van Dijk. “Een paar weken geleden werd ik om kwart over 5 ’s middags gebeld door één van de chauffeurs die de OK-materialen tussen Nijmegen en Boxmeer / Beugen vervoert. Hij kwam de karren ophalen in Boxmeer. ‘Dag Ineke, Jan Derks, hier. Ik weet niet of je met de fiets bent, maar het regent nogal hard. Als je met de fiets bent, dan kun je meerijden…’.” Een mooi gebaar dat zeer op prijs werd gesteld! Aandacht hebben voor elkaar maakt de samenwerking tenslotte alleen maar leuker.

Mondial Van Dijk Verhuizingen is een trouwe partner van de Sint Maartenskliniek: het verhuisbedrijf verzorgt al een aantal jaar de transportritten van de OK-materialen tussen de twee locaties.

Maartensprijs