Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Whirlpool en Mondial Movers

Whirlpool en Mondial Movers

Alblasserdam – Mondial Movers heeft zo’n drie jaar geleden meegedaan aan een proef van Whirlpool, die als doel had te onderzoeken op welke wijze Whirlpool via een eigen webwinkel direct in contact zou kunnen komen met geselecteerde groepen medewerkers van aan Whirlpool gelieerde bedrijven.

Omdat de Mondial Verhuiswagens dagelijks veel Whirlpool producten vervoeren in het kader van de serviceovereenkomsten die Whirlpool met haar klanten afsluit , hadden de medewerkers van de Mondial Verhuisbedrijven de eer om als proefkonijn deel te nemen aan het onderzoek.

De actie is zo succesvol geweest dat Whirlpool deze webservice inmiddels professioneel heeft opgestart en opengesteld voor alle medewerkers van die bedrijven en organisaties die daartoe een overeenkomst aangaan.

Natuurlijk staat Mondial Movers ook nu weer voorop en de verhuizers en hun familieleden en bekenden kunnen dan ook vanaf nu hun witgoedinkopen doen via de speciale site van Whirlpool. Naast een laagste prijs garantie krijgen de kopers natuurlijk 2 jaar garantie en worden de aangeschafte producten gratis door een Mondial verhuiswagen thuisbezorgd.

De medewerkers op alle 28 zelfstandige vestigingen van Mondial Movers krijgen de komende weken hun persoonlijke toegangscode en verdere instructies over de aankoopmogelijkheden uitgereikt. Ook hangen er vanaf nu speciale posters op markante plekken in de gebouwen