Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Werelds eerste volledig elektrische verhuiswagen

Werelds eerste volledig elektrische verhuiswagen Mondial Movers

Castricum – Mondial Aad de Wit Verhuizingen presenteert aankomende dinsdag 11 oktober om 16.00 uur, in het ultra-duurzame pand van Tromp Medical op de Oude Haarlemmerweg 75 in Castricum, de eerste volledig elektrische verhuiswagen. In kader van het duurzaam ondernemen en met het oog op de toekomst is het verhuisbedrijf de eerste in de branche dat daadwerkelijk binnenkort elektrisch gaat verhuizen.

Werelds eerste volledig elektrische verhuiswagenAankomende dinsdag biedt Mondial Aad de Wit Verhuizingen alle aanwezigen de kans om de speciaal omgebouwde truck te bezichtigen en een stukje mee te rijden. Speciaal voor deze gelegenheid zullen directeur MVO Nederland Willem Lageweg en Minke van Rees van Stichting Doen een speech houden om deze primeur te vieren.

Volledige elektrische truck

De duurzame verhuiswagen gaat dagelijks ingezet worden voor verhuizingen in de gemeente Amsterdam. De stille en schone truck zal na invoering niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld van de Amsterdamse woonwijken. Het voertuig gaat op 100% groene stroom van Greenchoice rijden. Geluidsoverlast is tevens verleden tijd, want de zogenaamde AGV E-TGL truck is een geluidloze verschijning.   

Werelds eerste volledig elektrische verhuiswagenDe volledige elektrisch aangedreven truck is een vervolg van het duurzaamheidstraject van Mondial Aan de Wit Verhuizingen. In 2008 was het verhuisbedrijf de eerste in Europa dat klanten de mogelijkheid gaf hun verhuizing CO2-neutraal te laten uitvoeren door middel van compensatie van de carbon footprint. Dit concept is in 2 jaar tijd gemeengoed geworden in de branche. Mondial Aan de Wit Verhuizingen gaat nu verder en kiezen nu voor een CO2 neutrale verhuizing zonder compensatie. Met de investering in de elektrische verhuiswagen laat Mondial Aad de Wit Verhuizingen duidelijk het vooruitstrevende karakter zien.

Partners

De elektrische verhuiswagen van Mondial Aad de Wit Verhuizingen wordt ondersteund door Stichting DOEN uit de bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. Stichting DOEN werkt aan een leefbare wereld waaraan iedereen kan meedoen door het aanjagen van duurzame, sociale en culturele voorlopers. “De elektrische verhuiswagen van Mondial Aad de Wit Verhuizingen is een voorbeeld voor de hele verhuisbranche, dat verhuizen ook echt duurzaam kan. Op deze manier wordt een praktische oplossing geboden voor zowel bedrijven als particulieren om in Nederland de CO2 uitstoot te verminderen. Gewoon DOEN, dus!”, aldus Stichting Doen.
Partners van deze auto zijn Greenchoice, Stichting DOEN, Climate Neutral group, MVO Nederland en Programma buro luchtkwaliteit van de gemeente Amsterdam.