Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Wegen De Haan en Mondial Movers scheiden zich

Hoofdkantoor Mondial Movers Alblasserdam

Per 1 oktober 2011 maakt De Haan Verhuizingen uit Alblasserdam geen deel meer uit van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers.

Mondial Movers kan, met 27 vestigingen, het grootste verhuisbedrijf van Nederland genoemd worden. Zeker ook als gekeken wordt naar de marktaandelen in zowel de particuliere binnenlandse verhuizingen, de verhuizingen in opdracht van de overheid en het aantal opdrachtgevers uit De Zorg.

Recentelijk is Mondial Movers ook toegetreden tot de Office Moving Alliance Worldwide (OMAW) het leidende netwerk op het gebied van projectverhuizingen, opslag en facilitaire oplossingen voor de groot-zakelijke markt.

De Haan daarentegen is sinds enige jaren aangesloten bij de one-group, een Europees netwerk van grotere verhuisbedrijven die sterk zijn in het uitvoeren van (inter)continentale inboedelverhuizingen.

Beide organisaties willen graag voorrang geven aan hun streven naar verbetering van de dienstverlening aan hun opdrachtgevers en vergroten van het aandeel op de betreffende markt in Nederland. Omdat een twee-sporen beleid voor De Haan Verhuizingen tot onduidelijkheden bij medewerkers en opdrachtgevers zou kunnen leiden heeft De Haan besloten het deelnemerschap in Mondial Movers te beeindigen.

Mondial Movers laat de werkzaamheden in de regio Rotterdam en Drechtsteden door andere vestigingen van de organisatie overnemen, waarbij de dienstverlening op minimaal gelijk niveau blijft.

Zowel De Haan Verhuizingen als Mondial Movers blijven natuurlijk beiden partijen die de totale range van verhuisdiensten kunnen en zullen aanbieden aan hun opdrachtgevers.
Naar verwachting zal de juridische ontvlechting van de beide bedrijven nog dit jaar kunnen plaatsvinden.