Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Website Verhuisbedrijf

De website van verhuisbedrijf Mondial Movers behoort tot de best bezochte van Nederland.

website verhuisbedrijf bezoek mondial movers record

Al vanaf 2011 is een stijgende lijn in het aantal bezoekers aan de website van verhuisbedrijf Mondial Movers te zien. In het eerste halfjaar na de lancering van de nieuwe website waren er al 50.000 bezoekers geweest en het jaartotaal kwam dan ook uit op een aantal van ruim 100.000.

Ieder jaar worden er meer bezoekers op de website van het verhuisbedrijf verwelkomt en zo waren het er in 2013 al ruim 140.000. Ook vorig jaar was het aantal bezoekers weer fors gestegen en nu is duidelijk dat in de afgelopen 12 maanden ruim 180.000 bezoekers de website bezocht hebben! Een nieuw record.

Een van de aantrekkelijke punten van de website van het verhuisbedrijf is dat er veelvuldig nieuwsberichten worden geplaatst, terwijl ook de twitterfontein en de directe link naar YouTube-films met uitlegvideo’s over verhuizingen de website extra aantrekkelijk maken.

Dat er direct vanaf de homepage al een offerte voor een verhuizing kan worden opgevraagd is ook erg gemakkelijk voor veel families die willen gaan verhuizen.

Grote vraag nu is natuurlijk, wanneer de grens van 200.000 bezoekers per jaar wordt overschreden!