Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers doet mee aan klimaatactie ‘Warmetruiendag’

Alle medewerkers van Mondial Movers in Alblasserdam hadden op vrijdag 2 februari 2018 een lekkere, warme trui aangetrokken in het kader van de landelijke actie ‘Warmetruiendag’. Op deze dag wordt iedereen in Nederland uitgedaagd om de verwarming één of twee graden lager te zetten en een warme trui aan te trekken. Met deze simpele maatregel kan er 6 procent energie bespaard worden.

Warmetruiendag

Warmetruiendag

De Warmetruiendag wordt georganiseerd door Klimaatverbond Nederland en Greenchoice. Het motto is: ‘de groenste energie is de energie die je niet gebruikt!’ De actie is vooral bedoeld om mensen bewust te maken van hun eigen gedrag als het gaat om energieverbruik. En om te laten zien hoe groot de impact is op het milieu als iedereen een steentje bijdraagt. De verwarming één graad lager zetten, lijkt misschien een druppel op een gloeiende plaat. Maar als iederéén het doet, dan kan er ineens heel veel energie bespaard worden.

Duurzaamheid

Mondial Movers is al jaren koploper op het gebied van duurzaamheid. Onder meer door de aanschaf van elektrische verhuiswagens, de installatie van een uitgebreid zonnepark en de realisatie van een energieopwekkende gevel. Het verhuisbedrijf draagt de Warmetruiendag dan ook zeker een warm hart toe.

Meer informatie over de actie is te vinden op www.warmetruiendag.nl.