Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

WAKAWAKA is aangekomen bij Mondial Movers

Mondial Movers en Waka Waka

In december 2011 heeft Mondial Movers de WAKAWAKA lamp besteld via Kickstarter. Natuurlijk omdat het van groot belang was dat Camille van Gestel en Maurits Groen hun missie om licht te brengen waar geen elektriciteit is tot een goed einde konden brengen.
Inmiddels is de WAKAWAKA LED lamp vol in productie en staat er vanaf nu een exemplaar van de eerste productiereeks bij Mondial Movers op kantoor.

Als verhuisbedrijf heeft Mondial Movers contacten over de hele wereld en het is fijn te weten dat het steunen van een project als dit, heel veel welvaart kan brengen waar het hard nodig is.

Wat is een WAKAWAKA?
Deze betaalbare LED lamp op zonne-energie zou de gevaarlijke kerosine lampen kunnen vervangen in ontwikkelingslanden. Bill Clinton is al enthousiast over deze Nederlandse vinding van Off Grid Solutions (OGS). Hij vroeg zich onlangs af of WAKAWAKA de oplossing zou kunnen zijn voor vluchtelingen in Haïti.

Oplossing voor 1,5 miljard mensen zonder elektriciteit
WAKAWAKA is een compacte en bovenal betaalbare oplossing voor problemen waar 1,5 miljard mensen dagelijks mee te maken hebben. Honderden miljoen vrouwen en kinderen inhaleren iedere avond het equivalent van twee pakjes sigaretten als gevolg van vervuilde Waka Waka solar lamplucht binnenshuis. Miljoenen kinderen raken jaarlijks ernstig verminkt door ongelukken met kerosine lampen. Lampen die het gezin ook nog eens tot 20% van hun inkomen kost aan dure, vaak lastig te verkrijgen brandstof. Onderzoek van onder andere Lighting Africa hebben inmiddels aangetoond dat schoolresultaten met wel 50% kunnen verbeteren als gevolg van de introductie van solar LED verlichting.

Extra informatie via de Wakawakafoundation, Kickstarter en natuurlijk Wakawakalight

Trouwens, zelf een Wakawaka Led lamp bestellen kan heel snel en let op: With your purchase you will sponsor 2 families as well and bring more light into their lives and futures.

De verhuizers van Mondial Movers steunen dit fantastische doel en u vindt de Wakawaka Led lamp dan ook op meerdere vestigingen.