Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Wagenpark Mondial Kattenberg Verhuizingen up to date gemaakt

Verhuiswagen, Wagenpark Mondial Kattenberg Verhuizingen up to date gemaakt

Verhuisbedrijf Mondial Kattenberg Verhuizingen uit Nunspeet heeft een bestelwagen vervangen voor een milieuvriendelijke Iveco EURO 4. De wagen is afkomstig van collega bedrijf Mondial Eduard Strang Verhuizingen en helemaal up-to-date gemaakt in de Mondial Movers huisstijl.

De gebruikte, maar voor Mondial Kattenberg Verhuizingen nieuwe verhuiswagen, is tevens voorzien van de Mondial Movers huisstijl. Daarmee zijn acht van de tien verhuis- en bestelwagen voorzien van de inmiddels overbekende blauw-witte huisstijl. Mondial Kattenberg Verhuizingen is onderdeel van het landelijke netwerk van Mondial Movers, met 28 vestigingen in Nederland. Sinds 2002 hebben alle vestigingen ervoor gekozen om dezelfde herkenbare huisstijl te hanteren.

Verhuiswagens gaan lang mee, door een regelmatige update, wordt het wagenpark van Mondial Kattenberg Verhuizingen steeds milieuvriendelijker. Met de EURO 4 wagen voldoet het verhuisbedrijf aan de milieueisen en kan er in elke stad verhuisd worden en hoeft er geen ontheffing meer worden aangevraagd. Al met een al een goede keuze om te kiezen voor duurzaamheid.