Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Oostland: update waakvlamovereenkomst met GHOR

Mondial Oostland Verhuizingen heeft samen met de GHOR (regio Groningen) een geactualiseerde waakvlamovereenkomst getekend. GHOR is de afkorting voor Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio.

In de overeenkomst zijn de afspraken tussen de GHOR en het verhuisbedrijf vastgelegd in het geval van een calamiteit in de regio, zoals een overstroming of een aardbeving. In het document staat beschreven hoe de twee partijen elkaar ondersteunen in een noodsituatie. Mocht er een grote ramp zich voordoen en mensen geëvacueerd moeten worden, dan komt Mondial Oostland in actie om mindervaliden en zieken vanuit het ziekenhuis of zorginstelling naar een andere locatie te brengen.

Zorgverhuizer

Mondial Oostland Verhuizingen is gespecialiseerd in zorgverhuizingen en heeft hiervoor speciaal opgeleide zorgverhuizers in dienst. Het verhuisbedrijf heeft bovendien de materialen om mensen, die door ziekte gebonden zijn aan bed, snel te verhuizen.

De afspraken tussen de GHOR en Mondial Oostland werden in 2010 voor het eerst vastgelegd in een overeenkomst, en zijn met de nieuwe overeenkomst geactualiseerd.