Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Waaijenberg geeft Edese uitdaging computers voor ’s Heeren Loo

Samenwerking levert computers op voor bewoners ’s Heeren Loo.

Waaijenberg geeft Edese uitdaging computers voor 's Heeren Loo
Bewoners van De Hartenberg in Wekerom bijeen voor de overdracht van de computers.

Mondial Waaijenberg Verhuizers is een partner van de Edese Uitdaging en de directeur, Jan van Santen, was in de gelegenheid een binnengekomen wens te vervullen. Wat is het geval? Op de ’s Heeren Loo lokatie De Hartenberg in Wekerom konden de bewoners wel wat goede computers gebruiken en hun vraag kwam bij Marieke Bremer en Angelique Ottens van de Edese Uitdaging terecht. Zij legden de vraag voor aan hun sympathisanten. Jan van Santen nam vervolgens contact op met de Gasunie in Groningen. Het Groningse bedrijf van Jan, Mondial Oostland Verhuizingen, voert bij de Gasunie de dagelijkse verhuizingen uit en Jan wist dat er wellicht computers overtollig waren door de invoering van Het Nieuwe Werken.

Dit bleek een gouden greep, want de Gasunie was graag bereid om 6 computers voor dit goede doel af te staan.

De computers worden nu voorzien van speciale software voor mensen met een verstandelijke beperking en kunnen dan gebruikt worden voor het bewerken van foto’s en het doen van spelletjes.

Al met al is weer eens duidelijk geworden dat vragen zeker zin heeft en dat het mogelijk is om via een goed relatienetwerk de mooiste wensen in vervulling te laten gaan.