Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

VSO Stagiair

Aan de slag bij Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen

VSO Stagiair verhuizer Mondial Movers

In de nieuwsbrief van het Locus Netwerk is aandacht besteedt aan de VSO Stagiair die bij Mondial R. Vlot en Zn. Verhuizingen aan de slag gegaan is. Het Werkgevers Servicepunt Drechtsteden heeft de jongeman aangedragen, waarna de consulent van Locus en de HR medewerker van het verhuisbedrijf een passende oplossing voor de indiensttreding hebben geregeld.

VSO Stagiair

De VSO Stagiair heeft een opleiding gehad binnen het Voortgezet Speciaal Onderwijs en gaat nu 1 dag in de week als bijrijder aan de slag. Het is de bedoeling de stage uit te breiden tot een volledige werkweek.

Dienstverband

Mooi zou het zijn als de VSO Stagiair uiteindelijk bij Mondial R. Vlot en Zn. Verhuizingen in vaste dienst kan komen. Het zal van zijn geschiktheid afhangen, maar de intentie is er zeker.

MVO en Participatiewet

De doelstellingen van de Participatiewet komen helemaal overeen met het MVO beleid binnen Mondial Movers, waarbij er naar gestreefd wordt voor alle aanbieders op de arbeidsmarkt een passende plek te vinden. Dat kan als verhuizer, bijrijder, loodsmedewerker of natuurlijk ook in een kantoorfunctie.