Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Vrolijk kerstfeest iedereen

Vrijdag 23 december ’16 kwamen de medewerkers samen op het kantoor van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, voor een uitgebreid kerstontbijt. Dit op de laatste werkdag voor Kerstmis.

kerstfeest mondial movers kerstontbijt

Ze zijn al vroeg op het kantoor in Alblasserdam om met de voorbereidingen van het kerstontbijt te beginnen. Het kerstontbijt, dat al een jarenlange traditie is, brengt alle medewerkers van het kantoor bij elkaar. Omdat zo’n kerstontbijt best iets feestelijks mag hebben, zijn de mooiste kleren uit de kast gehaald.

De medewerkers hebben er samen voor gezorgd dat de tafel weer rijkelijk gedekt is. Het kerstontbijt voorzien is van voldoende lekkers. Tom Stuij, directeur van Mondial Movers, opende het feestelijke moment door stil te staan bij het afgelopen jaar en bij het team zoals dat zich iedere dag inzet.

Een speciale verrassing

Dit jaar hadden de medewerkers een speciale verrassing verzorgd voor algemeen directeur Tom Stuij en commercieel directeur Marcel de Waal. De rollen werden voor even omgedraaid. Boy van de Veer sprak namens alle medewerkers Tom en Marcel toe voor hun inzet en vertrouwen in Mondial Movers en het gehele team. Een speciaal moment waar iedereen even stil van werd.

Fantastisch kerstfeest

Traditiegetrouw wordt er op de dag voor Kerstmis ook een echt “galafoto” genomen met alle medewerkers. Met de foto brengen ze ook een groet aan de collega’s bij alle Mondial Verhuisbedrijven in het hele land en aan relaties, vrienden en bekenden.

Het team van Mondial Movers wenst iedereen een fantastisch kerstfeest