Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Twee nieuwe vrijwilligers aan de slag bij stichting De Verhuisfamilie

Het team van stichting De Verhuisfamilie heeft versterking gekregen van twee nieuwe vrijwilligers: Mirjam van der Zaag en Jos van den Boogert. Samen met de huidige coördinator Wim Schut vormen zij een hecht team en doen zij hun uiterste best om, samen met Erkende Verhuizers, mensen te helpen die door omstandigheden moeten verhuizen.

vrijwilligers Verhuisfamilie

Mirjam van der Zaag, Wim Schut en Jos van den Boogert.

Wim Schut meldde zich in oktober 2017 als vrijwilliger bij de stichting en krijgt sinds april 2018 versterking van Mirjam van der Zaag en Jos van den Boogert. Deze drie doorgewinterde vrijwilligers hebben de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan in het logistieke (vrijwilligers)werk. Samen vormen zij dan ook het team van coördinatoren van stichting De Verhuisfamilie en zorgen zij ervoor dat het kantoor van de stichting drie ochtenden per week bemand is.

De Verhuisfamilie

De Verhuisfamilie ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar zelf niet de middelen en het sociale netwerk voor hebben. Via een hulpverlener kan er een aanvraag ingediend worden bij De Verhuisfamilie. De coördinatoren screenen deze aanvragen zorgvuldig en gaan daarna op zoek naar een Erkende Verhuizer die belangeloos mee wil werken. Aan de hulpverlener wordt gevraagd of er gezorgd kan worden voor vrijwilligers die mee helpen met in- en uitpakken. Vervolgens wordt er in overleg met beide partijen een verhuisdatum afgestemd. Voor hulpvragers is de opluchting groot als zij op deze manier geholpen kunnen worden met de verhuizing! Op de website www.verhuisfamilie.nl is een impressie te vinden van de verhuizingen die eerder zijn uitgevoerd.

Hulpvraag indienen

Kent u iemand die in aanmerking zou komen voor hulp van de stichting? Kijk dan op www.verhuisfamilie.nl voor meer informatie of mail naar [email protected].
De stichting neemt aanvragen uit heel Nederland in behandeling.