Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Vrienden van Nudge op bezoek bij Mondial Movers

Vrienden van Nudge op bezoek bij Mondial Movers

Nudge deelnemers getooid met Mondial Movers wintermuts

De Vrienden van Nudge Drechtsteden zijn op 28 november bijeengekomen op uitnodiging van verhuisbedrijf Mondial Movers. Gastheer Tom Stuij
kon ruim 25 vertegenwoordigers van lokale bedrijven verwelkomen. Doel van de bijeenkomst is dat de bedrijven ideeën uitwisselen vanuit de gedachte dat het bedrijfsleven een grote bijdrage kan leveren door Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Er zijn in Nederland al ruim 27500 mensen en bedrijven die via Nudge te kennen gegeven hebben bij te willen dragen aan een duurzamer Nederland. Nudge wil dat we elkaar stimuleren om dit verduurzamen te versnellen door het geven van een “nudge”. In goed Nederlands, door het geven van een “zetje”.

Na een presentatie waarin duidelijk werd wat Mondial Movers als koploper op duurzaamheidsgebied allemaal doet was er een soortgelijke presentatie door Geanne van Arkel van Interface Flor. Interface Flor is de maker van de bekende Heugafelt tegels en als bedrijf al ruim 20 jaar actief om via hun producten bij te dragen aan een betere wereld.

Na een uitgebreid stampottendiner, natuurlijk volledig biologisch, zijn de besproken mogelijkheden nog lang bediscussieerd.

Aan het einde van de avond kon Tom Stuij, de directeur van Mondial Movers, alle aanwezigen een originele exclusieve handgebreide Mondial Movers wintermuts overhandigen. De mutsen zijn speciaal voor het verhuisbedrijf gebreid door breiclubs van verzorgingstehuizen uit de regio, waardoor ieder exemplaar uniek is.