Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Prijsuitreiking ‘Vriendelijkste taxateur 2018’

Tijdens de feestelijke jaarvergadering van Mondial Movers in april 2018 werden onder meer prijzen uitgereikt in de categorie ‘Vriendelijkste taxateur 2018’. En de winnaars zijn…

1e prijs: Mondial VSN Verhuizingen

“Zolang je zelf plezier hebt in je werk, straal je dat ook uit naar klanten toe. Het is dan ook een mooi compliment voor het team om deze waardering te krijgen”, vertelt Joep Verkroost van Mondial VSN Verhuizingen.

Vriendelijkste taxateur 2018

Foto’s: Ron Jenner

2e prijs: Mondial Vlugo Verhuizingen

“Een verhuizing is voor mensen een stressvolle periode en wij willen de klant goed terzijde staan. We zijn er niet alleen om de inboedel te verhuizen, maar helpen de klanten ook als ze onverwacht tegen problemen aanlopen in de voorbereiding. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen op iedere situatie inspelen”, vertelt Marc van den Elzen van Mondial Vlugo Verhuizingen. Samen met zijn broer Paul staan ze aan het roer van dit familiebedrijf.

Vriendelijkste taxateur Mondial Vlugo

3e prijs: Mondial Baars Verhuizingen

“Een verhuizing is voor mensen een drukke periode waarin er veel geregeld moet worden. Wij nemen de tijd om klanten bij te staan en te luisteren naar hun wensen. Zijn er bijvoorbeeld bijzondere stukken waar we rekening mee moeten houden met de verhuizing? We merken in de praktijk dat juist deze extra aandacht gewaardeerd wordt door klanten”, vertelt Pierre Badagliacca van Mondial Baars Verhuizingen.

Vriendelijkste taxateur Mondial Baars