Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Vriendelijkste buitendienst van Nederland

vriendelijkste binnendienst mondial movers

Jan van Dijk (links) neemt de Award voor de uitverkiezing in ontvangst

Op de Jaarvergadering van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, zijn dit jaar Awards uitgereikt voor de vriendelijkste binnendienst van het bedrijf.
Alle 28 vestigingen, strategisch verspreid over het hele land, beschikken over een binnendienst, die telefonisch en per e-mail contact onderhouden met de klanten en zorgen dat alles administratief tot in de puntjes klopt.
Natuurlijk is de houding van de binnendienstmedewerkers een belangrijk onderdeel van de representatie van het verhuisbedrijf. Om die reden wordt er in de enquêtes die de klanten ontvangen speciaal naar gevraagd.
Op basis van de antwoorden van de klanten kon een rangschikking worden gemaakt van de top 3 van de meest vriendelijke binnendiensten van Mondial Movers
Op de derde plaats is geëindigd Mondial van Buuren Verhuizingen uit Delft. De tweede plaats is voor Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen in Den Haag, terwijl
de eerste plaats is weggelegd voor Mondial van Dijk Verhuizingen uit Boxmeer.

Algemeen Directeur Tom Stuij van Mondial Movers mocht de Award aan de gelukkige winnaar overhandigen. De broers Roel en Stijn van Dijk van Mondial van Dijk Verhuizingen kondigden aan dit grootse compliment als een verdere aanmoediging op te vatten om in de toekomst nog beter te gaan presteren. Hun vader, Jan van Dijk, nam de Award in ontvangst, om reden dat hij volgens zijn zoons, een duidelijk positief stempel drukt op de werkzaamheden van de binnendienst op het bedrijf.