Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De vriendelijkste binnendienst van Nederland zit in Leeuwarden

Op 15 april ’16 heeft Mondial Friesland Verhuizingen uit Leeuwarden een award ontvangen omdat  ze de vriendelijkste binnendienst van de verhuisbedrijven hebben.

binnendienst verhuizer mondial movers

Alle Erkende Verhuizers in Nederland vragen hun klanten na afloop van de verhuizing om een enquêteformulier in te vullen. Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, kan daaruit aflezen waar binnen de organisatie de klant te maken krijgt met de vriendelijkste medewerkers.

Strategisch verspreid over het hele land zijn 28 vestigingen actief. Iedere vestiging beschikt over een binnendienst, die telefonisch en per e-mail contact onderhoudt met de klanten. Juist de binnendienstmedewerkers zijn een belangrijk onderdeel van de representatie van het verhuisbedrijf. Zij staan dagelijks in contact met de klant om alle vragen en opmerkingen op correcte wijze op te pakken en op te lossen. In de enquêtes wordt er dan ook speciaal gevraagd naar de houding ten opzichte van de klant.

Op basis van de antwoorden van de klanten en de onderlinge puntenverdeling tussen alle vestigingen van Mondial Movers  is er een rangschikking gemaakt van de top 3 van de meest vriendelijke verhuizers uit de in het land aanwezige 28 vestigingen van Mondial Movers. De verhuizers van Mondial Friesland Verhuizingen wisten beslag te leggen op de eerste plaats! Gideon Korsten heeft de award tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers uit handen van algemeen directeur Tom Stuij in ontvangst mogen nemen.