Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 0% aanbeveling

Vraag nu een offerte aan via de Mondial VerhuisApp

Vraag nu een offerte aan via de Mondial VerhuisApp
Mondial Movers heeft de Mondial VerhuisApp gelanceerd. Vanaf september is het voor Apple gebruikers mogelijk om de app via iTunes te downloaden. De VerhuisApp betekent werkelijk een revolutie in de verhuiswereld, vanaf nu is het mogelijk om een reële offerte voor een verhuizing te ontvangen zonder dat er een taxatiebezoek door een verhuizer heeft plaatsgevonden. Dit is nog nooit eerder vertoond.

Mondial Movers heeft de VerhuisApp ontwikkelt om het voor de consument makkelijker te maken. Het plannen van een verhuizing kan veel tijd met zich mee brengen, op deze manier kan er 24/7 een offerteaanvraag worden ingediend. Een taxatiebezoek is dan niet meer nodig omdat alle gegevens aanwezig zijn om een offerte te maken. Op dit moment worden de offerteaanvragen binnen twee dagen verwerkt.

Niet alleen op het gebied van duurzaamheid en personeelsbeleid is Mondial Movers koploper. Maar zij is ook innovator van de verhuisbranche. De VerhuisApp is ook zo’n innovatie, waarbij is gezocht naar een mogelijkheid om het een deel van de klanten nog meer naar de zin te maken. Consumenten hebben zelf de touwtjes in handen bij het aanvragen van een offerte. Dit is de huidige consument immers wel toevertrouwd.

Informatie over de app, inclusief uitleg, is hier te vinden.