Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Inboedelhotel; Voordelig geprijsd voor verhuizen en opslag

Inboedelhotel, voordelig geprijsd, nu beter zichtbaar met nieuwe logo.

Inboedelhotel op de website van Mondial Centrum verhuizingen

 

Als eerste van de Mondial Verhuisbedrijven heeft Mondial Centrum Verhuizingen uit Maastricht het nieuwe logo van het Inboedelhotel op haar website geplaatst.

Binnen een uur na de introductie stond het nieuwe logo van het Inboedelhotel op de website van het verhuisbedrijf. Dat de verhuizers uit Maastricht dit gedaan hebben geeft ook gelijk aan dat het nu beschikbare logo inderdaad in een behoefte voldoet.

Met het logo is de basis gelegd voor nieuwe acties om het Inboedelhotel van de Mondial Verhuisbedrijven verder onder de aandacht te brengen. De opslagruimten op de 28 vestigingen van Mondial Movers zijn namelijk niet alleen geschikt om huisraad in op te slaan die later nog verhuisd moet worden, maar is ook prima geschikt om als extra bergruimte voor thuis te dienen. Het gaat dan vaak om selfstorage met een zeer aantrekkelijk prijsniveau. Daarom is ook gekozen voor de Pay-Off VRIENDELIJK GEPRIJSD.

Binnenkort meer, maar niets weerhoudt onze klanten om ook nu al bij het verhuisbedrijf te informeren naar de vriendelijk geprijsde mogelijkheden van opslag.