Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Voor de schoolbanken in Hanzehogeschool

Tom Stuij, algemeen directeur van Mondial Movers, gaf op donderdag 6 januari een gastcollege aan de studenten van de Hanzehogeschool Groningen. De uitnodiging kwam tot stand na een contact tussen de Hanzehogeschool en Mondial Oostland Logistics, de Mondial vestiging die werkzaam is in de provincie Groningen.

Zo’n 85 tweedejaars studenten van de opleiding Facility Management maakten kennis met de wijze waarop een landelijke verhuisorganisatie opereert. Ook zijn er veel branchegegevens verstrekt en er is natuurlijk gesproken over het belangrijkste aanbestedingstopic van dit moment Duurzaamheid en MVO.

Een echte eyeopener voor de studenten was de aandacht die de verhuisbedrijven schenken aan trainingen van operationele medewerkers, immers zonder degelijke opleiding is het voor een verhuizer niet mogelijk om het vak langdurig uit te oefenen. Dat Mondial Movers daarnaast eigen opleidingen als Handyman en Zorgverhuizer heeft ontwikkeld, maakte veel indruk.

Nadat het college was afgesloten met een You Tube filmpje over de uittocht van verhuiswagens op de familiedag, zijn de altijd hongerige studenten ieder getrakteerd op een blik speculaasjes. Tom Stuij was onder de indruk van de wijze waarop de studenten kennis tot zich namen. Nog tijdens het college sprak hij daarvoor dan ook zijn waardering uit.

De studenten van de Hanzehogeschool zijn verder geattendeerd op het feit dat veel gegevens terug te vinden zijn in het jaarverslag van Mondial Movers, dat aan te vragen is via www.mondial-movers.nl. Met de Hanzehogeschool is een afspraak gemaakt over vervolgcolleges, die waarschijnlijk afwisselend door Marcel de Waal (commercieel directeur) en Tom Stuij zullen worden gegeven.