Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Volkskrant gebruikt Mondial Movers Verhuisdozen

Wat staat daar op de voorpagina van de Volkskrant? Op de voorpagina wordt in het groot de verhuisdoos van Mondial Movers afgebeeld. De Volkskrant besteed in de weekendeditie een artikel over de Eerste Kamer Der Staten-Generaal, die onder druk staat van de komende verkiezingen.

volkskrant mondial movers

De verhuisdoos vormt een mooi beeld voor het bijbehorende artikel, met op de achtergrond het Binnenhof in Den Haag. Het verhaal beschrijft de komende provinciale verkiezingen en de spanning voor de Eerste Kamer.

Naast de aankondiging op de voorpagina van de Volkskrant wordt er meer informatie gegeven in een twee pagina’s vullend artikel. Daar zijn de verhuisdozen van Mondial Movers ook weer volop in beeld. De druk die op de Eerste Kamer rust en de vraagtekens die worden gesteld bij het hebben van een Senaat vormen de kern van dit artikel. Zou het afschaffen van de Eerste Kamer de politiek een stap verder helpen?

Het Rijk is opdrachtgever van Mondial Movers. Voor de vriendelijke verhuizer van Nederland is het dan ook leuk om de op het Binnenhof gebruikte verhuisdozen terug te zien in een prachtige symbolische foto in de Volkskrant.