Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Vogelhuisje op juiste plek

Vogelhuisjes zijn al jaren een geliefd cadeautje van verhuizer Mondial Movers aan haar relaties.

vogelhuisje mondial movers verhuizer

Perry Willemse, eigenaar van Global Acquaintance, mocht, na een bezoek aan verhuisbedrijf Mondial Movers, een vogelhuisje mee naar huis nemen. Perry gaf gelijk aan dat zo’n vogelhuisje best op z’n plaats was, want zijn echtgenote is er dol op en in de tuin hangen er  veel.

Ook het nieuw verkregen vogelhuisje van Mondial Movers heeft zijn plaatsje gevonden en als bewijs stuurde Perry een foto van zijn tuin.

Mondial Movers en Global Acquaintance zijn in gesprek over samenwerking op het gebied van voorlichting aan personen en/of families die overwegen zich voor langere of kortere tijd in het buitenland te vestigen. Nu heeft Mondial Movers International natuurlijk heel veel kennis over de wijze waarop een internationale verhuizing of emigratie dient te worden uitgevoerd. Global Acquaintance daarentegen heeft veel kennis over de cultuur van het land van vestiging en kan dan ook bijdragen aan het besluit om wel of niet te vestigen in het gekozen land en de wijze waarop je als “vreemdeling” het best kan integreren om de grote overstap succesvol te maken. Perry Willemse heeft een opleiding gevolgd in het Lewis model en hij geeft dan ook voorlichting en trainingen op het gebied van internationale omgangsvormen en cross culturele verbindingen.

Ieder land en ieder volk kent z’n eigen “eigenaardigheden”, zoals het weggeven van vogelhuisjes en hoe dat je dan moet reageren als je zo’n cadeautje krijgt? Perry kent het antwoord.