Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Voedselbank Alblasserdam ontvangt Speelgoededoelendozen

Een hartverwarmende actie voor de feestdagen! De Voedselbank in Alblasserdam heeft diverse (goed gevulde) Speelgoededoelendozen ontvangen van de Mondial Movers Foundation. Het speelgoed is met een unieke verhuisdoos ingezameld door Mondial R. Vlot &. Zn. Verhuizingen.

Voedselbank
Ron van Zeggeren (bestuurslid Mondial Movers Foundation) en Janco Romeijn (Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen) overhandigen de Speelgoededoelendozen aan Anke van Veen (Voedselbank Alblasserdam).

Het verhuisbedrijf uit Sliedrecht maakt onderdeel uit van Mondial Movers, een landelijke verhuisorganisatie die eerder dit jaar haar eigen Foundation heeft opgericht. Het doel van deze stichting is om armoede en eenzaamheid in Nederland te bestrijden. In het kader daarvan heeft de Foundation in september de Speelgoededoelendoos gelanceerd, waar Roberto Baldussi van reclamebureau TIME een prachtig, kleurrijk ontwerp voor maakte.

Speelgoededoelendozen

Hoe werkt het precies? Alle Mondial Verhuisbedrijven geven de verhuisdoos mee aan gezinnen die gaan verhuizen. Kinderen kunnen hier hun speelgoed in doen dat er nog goed uit ziet, maar dat ze niet meenemen naar de nieuwe woning (bijvoorbeeld omdat ze er te oud voor zijn geworden). Mondial haalt de verhuisdozen op en zorgt ervoor dat het speelgoed terecht komt bij gezinnen die het goed kunnen gebruiken.
Bij Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen zijn inmiddels de eerste tien Speelgoededoelendozen ingezameld. Een mooi moment om ze te overhandigen aan de Voedselbank! In de opslagruimte bij de Voedselbank is er namelijk een speciale hoek gereserveerd voor non-food artikelen en in aanloop naar Kerst werd deze donatie dan ook dankbaar in ontvangst genomen.

Meer informatie over de Mondial Movers Foundation is te vinden op deze website.