Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Van Dijk Verhuizingen doneert Speelgoededoelendozen aan Voedselbank

Mondial Van Dijk Verhuizingen heeft namens de Mondial Movers Foundation 35 Speelgoededoelendozen overhandigd aan de Voedselbank Land van Cuijk. De Foundation is opgericht met als doel om armoede en eenzaamheid te bestrijden. Dit doen de Mondial Verhuisbedrijven onder meer door speelgoed in te zamelen voor diverse goede doelen in Nederland.

De Mondial Movers Foundation werd in 2020 opgericht door de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers, bestaande uit 19 bedrijven in heel Nederland. In het kader van armoedebestrijding werd de Speelgoededoelendoos gelanceerd. Het doel daarvan is om speelgoed in te zamelen voor kinderen voor wie een cadeautje niet vanzelfsprekend is. Om te zorgen dat het speelgoed bij de doelgroep terecht komt wordt er contact gezocht met lokale goede doelen. Mondial Van Dijk Verhuizingen uit Beugen heeft in het kader daarvan 35 Speelgoededoelendozen overhandigd aan de Voedselbank Land van Cuijk.

Mondial Movers Foundation

Naast het uitdelen van de Speelgoededoelendoos zijn er voor de Mondial Movers Foundation twee andere belangrijke pijlers: de Verhuisfamilie en het organiseren van lokale activiteiten in het kader van eenzaamheidsbestrijding. Meer informatie is te vinden op www.mondialmoversfoundation.nl.

Mondial Movers Foundation overhandigt Speelgoededoelendozen aan de Voedselbank Land van Cuijk