Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Theatertour De Bossche Komeedie mogelijk dankzij Mondial Vlugo Verhuizingen

Toneelgroep De Bossche Komeedie heeft met hulp van verhuisbedrijf Mondial Vlugo Verhuizingen alle spullen van de repetitieruimte naar de Verkadefabriek verhuisd. De laatste repetitie van het gezelschap is inmiddels achter de rug. Op 21 september begint een minitoernee. De voorstelling is onder andere te zien in Den Bosch.

Verhuisbedrijf Mondial Vlugo De Bossche Komeedie

De wagen van verhuisbedrijf Mondial Movers Vlugo Verhuizingen staat klaar om ingeladen te worden.

Het gezelschap brengt op drie verschillende locaties het blijspel ‘Sssst! Pas gescheeje’. Het toneelstuk gaat over Lia en Leo Knuvers. Zij hebben na een droomhuwelijk van 21 jaar in volstrekte harmonie besloten  om te gaan scheiden. Eigenlijk is er niets aan de hand: geen ruzie, geen haat en nijd. Desondanks besluiten ze toch om uit elkaar te gaan. De koek is gewoon op. Familie, vrienden, kennissen en collega’s denken daar echter anders over… Al met al genoeg ingrediënten voor een komedie.
De voorstelling is te zien in zowel de Verkadefabriek in Den Bosch, als in Perron-3 in Rosmalen en Theater de Speeldoos in Vught.

Verhuisbedrijf Mondial Movers Vlugo Verhuizingen de vriendelijke verhuizer

Verhuisbedrijf Mondial Movers Vlugo Verhuizingen: de vriendelijke verhuizer.

Mondial Movers is een verhuisbedrijf dat de kunst- en cultuursector een warm hart toedraagt. Daarom worden kunstuitingen die gerelateerd zijn aan de branche van harte ondersteund.