Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Vlot beste Verhuisbedrijf

Tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, is Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen uit Sliedrecht verkozen tot het verhuisbedrijf van het jaar 2015 in de Mondial Movers competitie voor Beste Verhuizer van Nederland.

Mondial Movers Vlot beste verhuisbedrijf uitreiking

Harald Bergmann, burgemeester van Middelburg, was uitgenodigd om als speciale gast aanwezig te zijn op de jaarvergadering en om, na een zonnige toespraak, de verlossende woorden te spreken en de naam van het winnende Mondial Verhuisbedrijf bekend te maken.

Zeer verrast nam directeur Jan-Wouter Vlot de Award uit handen van Harald Bergmann in ontvangst. De Award is een bekroning voor alle inspanningen van het afgelopen jaar. Hij benadrukte het trotse gevoel voor de medewerkers en de positieve klantbeoordelingen die daaruit zijn ontstaan. “Het personeel is het visitekaartje voor Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen”, aldus directeur Jan- Wouter Vlot.

“Ondanks een zakelijk moeizaam jaar en de concurrentie op prijsniveau, is Mondial R. Vlot & Zn. altijd blijven geloven in de eigen prijs, kwaliteit en service. Wij zullen de blik op de toekomst blijven richten en mee innoveren op de behoefte van de klant”, waren de mooie afsluitende woorden voordat de Award trots omhoog werd gehouden.

Ieder jaar komen onafhankelijke juryleden Leo van der Post en Ian van der Pool bijeen om de altijd lastige knoop door te hakken. De ingevulde enquêteformulieren, die aangevuld worden met zaken als uitstraling, collegialiteit, het aantal opgeleide verhuizers, de kwaliteit van de website en het wagenpark, vormen de basis voor de weloverwogen keuze.